Trädgårdsskötsel på Lidingö

Trädfällning, trädgårdsservice och löpande underhåll

TRÄD OCH STUBBAR
Har du en stubbe du behöver bli av med, ett träd eller två du behöver ha fällt? Vi kan befria utsikten och ge trädgården bättre symmetri. Vi har den kapacitet som krävs för större och mindre uppdrag.

TRÄDÅGÅRDSDESIGN
I nära samarbete med en välrenommerad trädgårdsdesigner tar vi fram en hållbar och vacker trädgård utifrån era önskemål och förutsättningar. Vi ser till detaljerna och levererar helheten.

TRÄDGÅRDSKÖTSEL, SERVICE & UNDERHÅLL
Plantering av färdiga häckar och häckklippning, formklippning av buskar, uppröjning, anläggning av gräsmatteytor, hamling av träd, gallring, röjning, gräsklippning, trädbeskärningar, lövkrattning, gödsling. markarbeten, spränging, trädgårdsanläggning och mycket mer.

"Kärleken till trädgårdsarbete är ett frö en gång sått som aldrig dör." - Gertrude Jekyll

Tid.....

Genom att anlita oss på Lidingö Trädfällning & Trädgårdsservice AB får ni tid till annat.

Bara njut av trädgården med familjen och bjud hem släkt och vänner. Tid för annat är en dyrbar gåva som vi kan hjälpa er med, antingen vid enstaka tillfällen vid säsongsskifte eller med löpande underhåll oavsett om ni är hemma eller bortresta.

Enkelt och väldigt smidigt!

I goda händer

På Lidingö bor vi naturskönt och vårt eftertraktade område genomsyras av en grön och frisk känsla med naturen nära inpå.

Vårt fokus är att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete. Tillsammans tar vi fram en hållbar plan för arbetet som skall utföras. Vid totalentreprenad samarbetar vi med lokalt förankrade skickliga hantverkare som håller våra höga kvalitetskrav.

Vi jobbar på Lidingö med omnejd och våra kunder är villaägare, bostadsrättsföreningar med flera.

Varmt välkommen!